Post by tionlesovexan on Feb 10, 2022 11:55:56 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hill Climb Racing 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hill Climb Racing 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod sok minden ▞▞▞
▞▞▞ Hill Climb Racing 2 2022 version ▞▞▞
Sokszor azt írja ki hogy nincs játékos és ez idegesítő és még a wifi is tele van
Hill Climb Racing 2 Перегони kuq
Remek időhúzó! jól kiegészíti a Battle Cats-szel.
Mother Simulator: Virtual Baby Simulyatorlar jdo
Ez a játék nagyon szép, de a bőr vásárlása olyan költséges, ezért hozzá kell adni egy lehetőséget, hogy megvásárolja a bőröket drágakövekkel.
Jó ez a jàték
Egy éve vagy tovább játszottam ezzel a játékkal, és ez egy szórakoztató játék. Sajnos most az idő felében nem kapcsolódik. Ami még rosszabb, hirdetéseket jelenít meg a játékokhoz, majd megpróbálja telepíteni őket a telefonjára. Folyamatosan ellenőriznem kell a telefonomat, és törölnem kell a nem kívánt alkalmazásokat.
Hill Climb Racing 2 Sacīkstes kkr
Szia FS, kérlek, hagyd abba az ostoba csapateseményeket, amelyek miatt a csapatom minden tagja annyira csalódott... nem mindenkinek van magas GP, és te annyira megnehezíted a dolgukat, hogy ki akarnak lépni a játékból! Régen is szerettem ezt a játékot, most is szeretem, de valami hiányzik 😔.....már nem minden csapattársam szórakozik a Team eseményeken 😕! Korábban 5*-ot adtam, de most csökken! Nagyon hálás lennék, ha ezt figyelembe veszitek 😊, kérlek, készítsetek Team rendezvényeket, hogy újra megszeressetek a HCR2-t! Kösz
Sokat játszottam! Frissítettem a telefonomat, bejelentkeztem a hcr2 fiókomba, és folyamatosan azt írja, hogy nem tudok felhőadatokat lekérni. Tehát jelenleg nem tudom megszerezni a játék adataimat, és ott folytatni, ahol abbahagytam...
EMBEREK, légy óvatos ezzel a játékkal. Van 1 fiú és 2 lány, aki játszotta ezt a játékot, és csak azt hallom tőlük, hogy miért akadályoznak meg a személyzet abban, hogy másokkal csevegjek, vagy miért kell, ha 3 napon belül fizetek. újra fizetni a VIP-ért? Aztán csak fizettem. Emberek vigyázzanak
Allandoan megakad a semmin az autó... Idegesítő fő Boss-nál...
Lassan töltődik be a játék és a grafikán és lehetne mit javítani De ezeken kívül nem rossz játék
A játék pedig egy kicsit monoton.
Ez egy szar zsidóó játék
Szórakoztató játék rengeteg lehetőséggel, a támogatás az egyik legrosszabb, amivel valaha is foglalkoztam. Ha szinte minden járműben rengeteg bőrre és drágakövekre költött $$$-t kétszer elveszítettek volna, támogatás nélkül
Már több mint egy éve játszom... Jók a frissitések,de lassan lehet előre haladni... Naponta kb 1 órát játszom vele.. Az első részben egy év alatt lehetett tornázni minden járművet maxra... Egy év alatt kb 4- 5 járművet htudtam feltornázni itt...kb akkor ha jól saccolom kell egy pár év mire maxra tehetem az összes járművet...Lassú az érmeszerzés nem úgy mint az elsőben... De lassan már unni fogom szóval ha nem jön változás akkor törleszt lesz,de azonban hiányozni fog. Mindenkinek jó szórakozást.
Soha nem távolítottam el, mióta a galaxy s5-ömmel kezdtem, most az s10-emen, és továbbra is élvezem a sokféle módban elérhető rengeteg vezetési lehetőséget, és végül, de ne felejtsd el megemlíteni: a játék felépítése, miközben hirdetéseket is tartalmazott, kiváló. F2p-ként ha apró extrákat akarok vagy ilyesmi csak nézz egy hirdetést. Nincsenek bosszantó véletlenszerű hirdetési ablakok. 👍 Folytasd a remek munkát. Fantasztikus csapat.
Nagyon jo ez a játék!!
Vizuális hibák, folyamatos késleltetési problémák, a chat eltűnik a csapatcsevegésből, a bemeneteket néha nem ismeri fel a rendszer. A játékotok tönkremegy, és ti semmit sem tettetek a javítás érdekében. A hackerek még mindig sújtják a rendszert, és nem javítják ki őket. Tudom, mert az általam jelentett időbeli visszajátszások továbbra is szerepelnek a listában. Mintha akarnád a pénzt, de nem akarnál dolgozni. Javítsa meg a játékot.
Jó játék
Idegesítő sar
Kicsit sok a reklám de nagyon jó!
Ez nem olyan fantasztikus, mint az eredeti!!!!
Szuper!!!
Marhàra idegesit a rengeteg reklàm , es a leg szebb az mikor reklàm helyett fekete kèpernyőt kapol, ès indithatos ujra a jàtèkot. Arról nem beszèlve, hogy mostanàban màr a sima làdàkat is meg kell vàrni , mert ugye reklàm segètsègèvel se lehet ki nyitni mert fekete kèpernyû, ès indithatos ujra a jàtèkot! A jàtèk amugy baromi jó legendary 5 ben vagyok de ez a reklàmos cucc el veszi az èlmènyt.. ràadàsul baromi sokat kell kinlódni hogy fejlesszèl bàrmit nagyobb szinten! Ès akàrmit fejleszt akàrmilyen ügyes vagy ugy is leelőznek. Az autòk balancolàsàról ne is beszèljünk ugy szar ahogy van, az első kocsi hiába éri el a majdnem 500 as motorteljesitmènyt nem megy sehova xd a formula kocsi detto nudli mèg tuningolva is.
Ez a kedvenc mobiljátékom minden időkben, és szeretném, ha mindenki kipróbálná, és ha ezt az áttekintést látja, nagyon szeretném, ha kevesebbet adna hozzá, de ezen kívül a játék fantasztikus és folyamatosan ad hozzá új dolgokat, köszönöm te ujjad puha wooooo weeeee Folytasd a hegymászást
Sokkal rosszabb mint az 1-ő,aranyat alig lehet keresni, a ranked egy jó ötlet de amikor gold2 és plat1 végén voltam akkor a megszerzett pontjain abba a rankba 0-tak és kezdhettem előről mind a gold2-őt mit a pat1-et.. KÉREM VISZZA AZ IDŐT AMIT BELEFEKTETTEM ÉS A PONTJAIMAT TE SZAR JÁTÉK
Nem túl nagy kihívás, nagyon ismétlődő. De rengeteg játékmóddal és egyszerre sok szórakozással rendelkezik.
Ebben a játékban nincs tartalom, több térképre, járműre van szükség, különben csak egy unalmas őrlés
Miért ilyen sok a reklám?!
Nagyon addiktív játék, de gyenge fejlesztői támogatás, ha a dolgok rosszul mennek. sok készpénzt elkölthet, de korlátozott magyarázat mellett mindent elveszíthet
A multiplayer miért csak Facebook-kal megy? Nekem pl nincs olyan. De van Google+, a bluetooth-ról nem is beszélve.
Korrekt
Idegesito...
Sikerült az utolsó frissítésekkel tökéletesen tönkre tenni. Eddig is voltak olyan boss fight-ok, amiket nem adták ki, de 2-3 próbálkozás után, visszakerült az ember a "driftmas" közepére, és kihagyható volt. Igaz sokkal később érte el a következő szintet. Most visszatol a szintre, és újból próbálhatsz 20X is. Érdekes, hogy mindig szárul érkezik az autó, egy nagyobb ugrató után. De, csak a boss fightoknál. Nem, nem ma kezdtem, a megjelenése óta játszom vele, eddig. Kár érte.
Hát kéne valami új frissités skacok mert a játék maga jó
Nagyon szeretem EZT a játékot. Meg az 1. is. Csak egy dolgot nem szeretek, az az, amikor megnyered mind a 3 vagy a 4 versenyt. Megnyered a ládát, és még a videó megtekintésére sincs lehetőséged, hogy visszahozd. Vagy fizesse a gyémántot, vagy várjon 3,6,8 órát: engem nem zavar a várakozás vagy a videók nézése. De akkor a TE dobozod minden helye megtelt. És már érméket sem tudsz keresni. Akkor is nagyon szívás, ha alig haladsz el egy benzintartály mellett, vagy éppen rá akarsz gurulni, és a játék egyszerűen megvágja
Teljesen hülyeség, szórakoztató. De ó, nincs frissítés, nem fog megtenni, nem tud frissíteni, emiatt még a frissítés előtti verziót sem tudom lejátszani, mivel a játék egyenesen "frissítésre" kerül. Több mint 3 éve játszottam, és most SEMMI. Küldtem e-mailt tanácsért..... Ki tudja, kaphat választ? SEMMI MŰKÖDIK!!! Adjon egy csillagot, mert NEM MŰKÖDIK. Adnék egy mínuszt, ha tehetném
A játék 3 napos játékidő után offline állapotban van, így azóta nem tud játszani
Lehet gyorsabban ruhákat meg színeket szerezni és gyorsabban szintet lépni amúgy nagyon jó! 👌💪🚗
Nagyon jó élvezetes csak ajánlani tudom
A játék jó és használható de a beragadó reklámok őrülten idegesítőek.
Több mint 3 éve játszom ezzel a játékkal. Ha szereted a „próbákat”, vagy csak egy játékra van szükséged, hogy eltöltsd az időt, és nincs korlátozva a játékmennyiség (nincs „időzítő”, „energia” vagy „kísérlet”, kivéve a különleges eseményeken vagy tanfolyamokon), akkor ne keress tovább! Remekül néz ki, szuper érzékeny vezérlők, nagyszerű progressziós rendszer, nem kell fizetni a mechanika és a készségalapú játékmenetért. Nem tudom eléggé ajánlani ezt a játékot! A legjobb mobiljáték, amivel valaha játszottam, pont.
Hill Climb Racing 2 Curse de mașini uoq
jo a játék csak furák a buszok
Szuper jó játék.
Karbantartás alatt látható az elmúlt 3 napban. Milyen frissítés 3 napig tart.
Ez nevetséges. Az elmúlt 3 napban nem tudtam játszani a játékkal. Mindig azt mondja, hogy a szerver karbantartás alatt áll. Milyen típusú karbantartás szükséges 24 óránál tovább? Javítsa ki a problémát, és indítsa el a játékot a lehető leghamarabb. 😡😡😡😡😡
Ennél undorítóbb játékot még életemben nem láttam... Blah....
nagyon jó játék , az elején kicsit unalmas de ha belejöszz akkor jó