Post by tionlesovexan on Feb 10, 2022 11:52:51 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stickman Legends: Shadow Fight ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stickman Legends: Shadow Fight IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code više kristala ▞▞▞
▞▞▞ Stickman Legends: Shadow Fight 2022 version ▞▞▞
Stickman Legends: Shadow Fight ایکشن gzir
Ove igre su dobre, ali moj problem je što mi je teško dobiti zlato osim što je to dobra igra
odlična igra, ali ubrzo postaje teška zbog jačih neprijatelja. Molimo povećajte vrijeme svake igre na samo 5 minuta, što nije dovoljno da ubijete te teške neprijatelje.
Stickman Strike-Shadow Ninja Fighter Hero Battle - Download ...
Mystery Tales 4 f2p Приключенски zyxw
Puno oglasa, ali zabavna je igra pa joj dajem 3/5
grafika je super.Stvarno mi se sviđa sustav niveliranja. svuda okolo, zabavna igra 😎
Grafika je bila nevjerojatna, a borba je bila ekstremna. Preporučio bih ovo svojim prijateljima koji žele nevjerojatnu offline igru
Teška igra, ponavlja se. Konstantno bombardiran ponudama. Krivulja učenja o sustavu nadogradnje. A sada izdanje od 15 dana. Vidimo se.
dajem joj pet zvjezdica, toliko mi se sviđa igranje i radnje na ovome su nevjerojatne, ali jednu stvar bih razmotrio neke ideje za ovu igru kao što je stvoriti svog heroja kojeg ste dobili s oklopnim oružjem itd. i također staviti kao dva lika pa oboje se mogu boriti u bitci i učiniti čudovišta još više užasnutim sada što bi igru učinilo nevjerojatnijom s novim stvarima s novim ažuriranjima ali osim toga, toliko volim da najbolji programeri naprave ovu igru 💯😁 definitivno veliki obožavatelj ove igra
Ova igra nema smisla, teško je dobiti zlato s tom smiješnom količinom za 1 nadogradnju. U areni uopće nije pošteno, hp se smanjuje svake sekunde s neprijateljem koji može lako izbjeći naše napade, ali oni mogu napadati kontinuirano s niskom stopom promašaja. Samo smeće!
Prvi šef je stvarno jako težak, pokušao sam sine mnogo puta, ali ipak ne mogu pobijediti šefa molim te olakšaj
to je kul igra, ali mrzim tajnu plaću za pobjedu. vidite da morate dovršiti određenu razinu da biste otključali lik samo da bi vam rekli da je lik 9,99 nakon što ga otključate, više bi mi se svidjelo da je od početka 9,99 bez ikakvih dodatnih zahtjeva, barem neću dobiti svoju Hope's gore.
potrebna vam je energija za borbu. volim ocjenjivati igre s pet zvjezdica. ova igra zaslužuje više. Ne volim imati energiju za borbu i ne volim biti ograničen u svom igranju. ne slažem se s rasporedom i posebnim stavkama. ne volim da trebam internet da radim nešto što ne uključuje druge igrače ili internetske mogućnosti. ne volim kad mi se kasnije obećava još likova, a onda saznaš da ih moraš platiti. sviđa mi se igra. odlična je igra ali ima problema.
Stickman Legends 2.6.0 Preuzmite APK datoteku za Android ...
Odličan
prije utakmice bilo je vrlo zabavno. . ali nakon ažuriranja.. bilo je najgore od najgoreg.. Moje zlato i dragulji su nestali.. što se događa? je li uključeno u vaše ažuriranje uzeti i moj plijen? ne znam što ću učiniti.. razmišljam o prestanku.. voljela sam ovu igru b4.. ali sada je vrlo razočaravajuća
Sjajna grafika, ali dajem joj četiri zvjezdice jer možete koristiti samo novac za kupnju lika
ova igra je tako zabavna! ali želim da bude online prilikom sljedećeg ažuriranja. ali sviđa mi se kako uređuješ moć!i bi li radije vidio NLO ili bi otišao u zatvor?🤔 Ja biram NLO jer da si u zatvoru doživotno, bilo bi loše!😎
Stickman Legends: Shadow Fight Darbības spēles hkfh
Lijepa igra, ali kada počnete ići 3-15 postaje tako teška i imala je vremensko ograničenje. Toliko sam se trudio, ali ne mogu završiti razinu. 🥺🥺🥺🥺🥺🥺 Što mogu učiniti.
Zabavno je lako povisiti nivo i najsmješnija igra koju sam ikad igrao, mislim, pet zvjezdica je manje nego pošteno za one koji su igrali i jako je zabavno igrati to je najbolja igra koju sam ikad igrao mislim da je zabavnija nego call of duty
Mogu li staviti svoj bollz u čeljusti. Super je.
Imao sam drugu igru, ali je pisalo da je moram ažurirati i kada sam kliknuo na nju, doveo sam me u Google play store, ali nije pisalo da ažuriram samo je pisalo otvori ili deinstaliraj. Na kraju sam je samo deinstalirao jer nisam mogao igrati i zauzimala je pohranu pa mogu vratiti igru jer sam je platio i nisam je mogao igrati
Generator Run N Gun: I Hack Besplatno! 2021 - MrKingCoin
Vrlo zabavno. Navukao sam se, stvarno mi se sviđaju dizajni heroja, prva karta je super, sviđa mi se izgled.
Block Puzzle Legend ... Please note: This app is available in Montenegrin only. ... Stickman Revenge 3 - Ninja Warrior - Shadow Fight.
Igra Raid: Legends of Shadows (Raid: Shadow Legends) online. ... Besplatne Online Igre Akcija ... Bitka junaka. Igra Stickman Simulator: Final Battle online
Ova je aplikacija dostupna samo u App Storeu za iPhone i iPad. Shadow Fight 2 12+.
Nemojte me krivo shvatiti ova igra je zabavna i sve, ali kad sam kupio ograničenu rasprodaju događaja, pisalo je 1/3 i nastavio sam je pokušavati kupiti, ali mi nije dopuštao, a treba mi novac s kojim dolazi.
dao sam mu 4 zvjezdice za odličan rad. Previše botova u areni. Nadam se da mogu zamijeniti opremu višeg ranga draguljima umjesto kovanicama. Nadam se da ću se moći povezati pomoću hotspota sa svojim prijateljima (1 protiv 1).
Dobra igra dok ne shvatite da morate platiti za likove koje otključate igrajući kao da dodaci nisu dovoljni
Tako super, ali ne mogu preuzeti...molim te olakšaj preuzimanje jer je to moja igra iz snova!
Samostalna igra je u redu, kontrole su ponekad pomalo neugodne, ali ne igrajte područje CPU igrači su kao bogovi im lvl 33 je igrao lvl 26 mislio da bi mogla biti laka pobjeda nije ga čak doveo do pola zdravlja igrao je kao bog
ova igra je vraški uzbudljiva,,, grafika je lijepa i likovi r droga. Ja bih osobno volio da mogu dizajnirati svoj avatar, ali čak i bez njega atm dajem ovoj igrici 7 zvjezdica!!!
izdržljivost mora biti beskrajna jer moramo prestati igrati na neko vrijeme ako se završi
Posljednje ažuriranje, povećanje potrošene statmine, povećanje defa čudovišta, povećanje upotrebe predmeta za mnoge stvari koje iz jednog razloga tjeraju igrače da troše više pravog novca da završe ovu igru. Uopće nema standardne i sranje igre. NE GUBITE VRIJEME!!
Stickman Legends: Shadow Fight Екшн ugx