Post by tionlesovexan on Feb 10, 2022 11:49:50 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mr Meat: Horror Escape Room ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mr Meat: Horror Escape Room IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чіт-код генератор грошей ▞▞▞
▞▞▞ Mr Meat: Horror Escape Room 2022 version ▞▞▞
Тупа гра для дибілів
Просто страшно логає мене просто убив містєр мит
Ця гра була нудною, але мені подобається профіль, такий смішний
Гра доволі страшна але дуже крута кінцівки крути та й усі головоломки ну є одне, що мені важить те, що тільки можна брати 1 предмет і найбільше мені подобається кінцева дам де поліція його зараштувала.
дуже класна та складна гра
У цій грі речі не знаходять через деякий час і не мають можливого розташування, але графіка хороша, це приємно 😎😎
хороша гра
Хороша робота Mr. М'ясо мені подобається, але врятувати дівчину трохи важко😁😇
Мені подобається ця гра, але я хотів би, щоб гра була складнішою та могла б отримати більше зброї
Мій досвід схожий на те, що я поставив йому п’ять зірок ⭐⭐⭐⭐⭐, але все-таки у мене відставання, я не знайшов мутанта свині. Я справді нагодував цим, будь ласка, виправте цю помилку.
Я дивлюся топсі
Я намагався знайти різаки для дроту, але я не можу їх знайти, але ця гра — це накрутка, різаки для дроту не були ніде, куди я дивився, я дивився скрізь. 😡😡😡😡😡
Це весела гра, але коли вам потрібно подивитися рекламу, щоб знайти щось, ПРОСТО СКАЖІТЬ МЕНІ, ДЕ ВОНА! НЕ Змусьте мене РОЗГЛЯДАТИ ЦЕЛУ МАПУ! ЯК СЕРЙЗНО!
Легко додати замків ускладнений і гафика не дуже нормально
Привіт, кеплеріани, мені дуже подобається ця гра, вона найкраща для мене. Я бачив чийсь інший коментар, ви повинні зробити так, щоб поліцейська машина миготіла червоним і синім світлом на поліцейській машині, а також поставила кілька сирен. а також мені було цікаво, чи можете ви додати більше деталей та графіки. Є деякі помилки. а також якщо ви можете включити електрошокер у гру.
Погана гра. Я просто бачу канал на YouTube і встановлюю його, тому я швидко грав у Mr meat, спіймай мене, тому мені це не подобається, але icecrem man 3 and 1 є дивовижним, є режим гостя, все добре, просто 1 зірка nonono hm 2 star
🤩игра ТОП есле не топси я би не узнал про нее(хороший канал советую))))
Гра дуже-дуже гарна, але одна річ, яка мені не подобається, це те, що ви даєте патрони для дробовика лише три тільки мені не подобається ця річ, будь ласка, дайте більше патронів для дробовика мінімум 5, але гра дуже, будь ласка, дайте більше патронів, а я не даю як і все інше, гра дійсно хороша
Це хороша гра....але занадто багато реклами.Я навіть не можу грати.Було б чудово, якби цю проблему було вирішено
Дуже хороша гра, але є невелика проблема, яку розробники гри повинні вирішити. Коли я подзвонив поліцейському👮 і показав йому доказ і навіть збив містера Міта перед ним, він не арештував містера Міта. Сподіваюся, творці зрозуміють і вирішать це.........
Ігра клас я пройшов її всім рекомендую
Гра містер мит дуже супер класна гра
Єдина проблема полягає в тому, щоб змусити дівчину стежити за вами та людьми, які скаржаться на режим привидів і спливаючу рекламу. Ви читали умови кожного рівня складності? Це не привід ставити йому одну зірку, тому що ви не вмієте читати.
Як стріляти га?
Розробники я попал у вантажівку машини і не можу вибратися, можете ето виправити ок
Я люблю цю гру, це страшно, але коли я бачу Mr. М'ясо мені так страшно і я втомився Бігати Mr. М'ясо, коли я ховаюся у вітальні, Mr. М'ясо шукає мене, і він чує мене, я дуже страшно, але я продовжую грати в цю гру, тому що мені це подобається 😍😍😍😍
Crime Secrets: Crimson Lily சாகசம் ebe
Просто кажу, що коли я намагаюся потрапити в лабораторію, двері не працюють, і мені потрібно перезавантажуватися
Mr Meat: Horror Escape Room Arkadne igre ztwl
Я люблю цю чудову гру. Грайте, коли вам нудно, рекомендовано завантажити, ви не пошкодуєте. Єдина проблема, яку я маю з грою, – це реклама, але крім того, коли з’являється реклама, телефон зависає, і я не рекомендую грати годинами після того, як добре проведений час, це насправді дає мені головний біль, але це чудова гра загалом!! Це не розчарує, ви мені довіряєте, коли я вперше завантажив його, я думав, що мені це не сподобається, але я зробив, це була найкраща ідея, насолоджуйтесь <33.
Це хороша гра, непогана, але у мене виникла проблема, коли я граю та виходжу з гри, все міняє речі на інший бік, і коли я отримав камеру, я перейшов до proof of Mr Meat, це говорить не є цікавим доказом того, що дві проблеми мене турбують вирішити, будь ласка, розв’яжіть це рішення
Для мене це звичайна гра, не так вже й страшна, але в неї є свої чудові моменти
Разрабочики я погоджуюсь з наставником наставником!!!!!!!!.
Mr. Meat: Horror Escape Room Arkade rgeh
Дивовижна гра, як, але я хотів би врятувати обох дівчат, одну дівчину, яка перетворилася на свиню, і жінок, яких придушили в одній грі, і є ще одна проблема, яка моя гра не оновлюється, я хочу побачити секретний кінець, тому Я хотів би, щоб він був оновлений, і дякую за створення такого типу гри.
Мені подобається ця гра, Але The Thing Is the Pig Just стрибає Scares U Lol And also Amazing Game з нетерпінням чекаю Mr Meat 2 скоро.
Гра просто бомба
Гра весела, і мені це дуже подобається, але єдине, що це відстойно, що щоразу, коли ви щось знімаєте, вам потрібно дивитися відео, щоб повернути свої кулі.
Гра класна
Це була така хороша гра. Містер м'ясний будинок був невеликим, тому в нього легко грати.
Гра чудова. Єдине, що мені не подобається, це коли ви знімаєте дошки з блакитних дверей, вони падають таким чином, що нижня частина дверного отвору блокується, що нормально, коли ви спускаєтеся в лабораторію, тому що ви перестрибуєте їх, але після цього ти потрапляєш у пастку і не можеш вибратися назад через ці дошки. Вони не падають рівно, вони падають прямо. Будь ласка, виправте це. Я б поставив 5 зірок, якби не це....Мені постійно доводиться перезапускати гру через це.
Mr Meat: Escape Room de Terror Arcade ctvz