Post by tionlesovexan on Feb 10, 2022 11:46:46 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Object Hunt ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Object Hunt IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mnogi primogems hack ▞▞▞
▞▞▞ Object Hunt 2022 version ▞▞▞
Igra je,ajmo rec dobra,ali ima puno reklama i malo vremena za skrivanje i ponekad se desava glic.Ali dobra igra.
Ovo je tako lažna igra. Svaki drugi igrač je pod kontrolom umjetne inteligencije. Možda nakon određenog trenutka postanu ljudi, ali runde su tako kratke, a karte tako sićušne da nemate niti priliku za strategiju ili napetost. Apsolutna podvala.
Ova igra je stvarno zabavna, ali ja sam počeo i nikad nisam bio uhvaćen niti jednom pa ne znam možeš li uopće biti uhvaćen, a nisam bio Tragač niti jednom pa ne znam
Dobra je igra ali uvijek visi 😜😜😜😜😜
To je vrlo cool igra Mogu biti skrivač i tragač Volim ovu igru Mogu biti prase u ovoj igri da je tako zabavno igrati ovu igru Igram ovu igru ponekad gledam video samo ne ovu igru, ali je vrlo zabavno igrati ovu igru sam vam već rekao, ali zabavite se, to je to
Ova igra je cool, ali ima toliko reklama i postaje dosadna jer uopće nema zvukova
Igra je cool i svi osim dodataka su užasni za mnoge, molim vas uklonite neke dodatke pa dajte 5 zvjezdica
Tako super
Pronašao me samo jednom i bio sam tragač i pisalo je "nisi našao nikoga 😥" i dobio sam nekoga da to popraviš i ima puno reklama zbog čega sam dao bbn-u 3, ali stvarno je dobro i zabavno igrati
Imam ga dva jer kad se tvoj objekt pojavi botovi ja sam se sakrio na najsudnije mjesto i nisam me uhvatio
변신 숨바꼭질 캐주얼 게임 tos
Ovo je vrlo zabavna igra, ali mora biti još poboljšanja i rekvizita!!
Sviđa vam se ova igra, ali možete li dodati stvarne prave igrače? I također molimo da popravite kako postoji mnogo oglasa. Svakih 5 krugova možete postaviti oglas koji će vam pomoći, ali općenito mi se sviđa ig...
Stalno mi dolazi do stvari koje ne želim raditi, pa na primjer kupiti novog robota ili ima puno oglasa i stvari, popravite to, hvala,😠😡
Aplikacija je forum
Ovo je super zabavno 😄 😆 🤣
... Android, and other devices with screenshots for you to solve the levels easier. This game is developed by Naya Games (iOS) and Fugo Games (Android).
Loša igra, vrijeme koje smo proveli gledajući dodaje da je veće od vremena koje zapravo igramo. A igranje uopće nije dobro.
Ovo bi bila super igra, da je programerima bilo stalo. Kao zamislite da igrate sa stvarnim ljudima online među nama u stilu. Proklet!!! Ali umjesto toga to je hvatanje novca s dodacima koji se pojavljuju svake sekunde i uništavaju igru. Kakva šteta
Sviđa mi se ova igra jer je smiješna što se možete sakriti i slično
Toliko mi se sviđa ovo podsjeća mamu na moje djetinjstvo kada sam se skrivala samo koristeći Blanket s😂😂😂
Nije lako ali moraš biti na mjestu da pjevaš!!!!❤❤❤❤
Ovo je moje mišljenje: -Mrzim vibracije -nema dovoljno vremena za skrivanje -ali koncept igre je dobar
Object Hunt Rekreacyjne ezd
Preeety good game not gana lie Btw lijepa igra
Zaseban: English translation, definition, meaning, synonyms ...
Aplikacija Th8s je toliko zabavna da je mogu igrati cijeli dan
Prilično dobra igra, ali mislim da bi vam trebala omogućiti da odaberete svoj karakter i ime. Zapravo nemam ništa drugo za reći osim da.
Ovo je dobra i epska igra koju možete igrati ako ste pod stresom, a ako vam je dosadno probajte je pa je zanimljiva igra😉
👽👽👽👽🖖🏻🖖🏻🖖🏻🖖🏻🖖🏻💚💚💚🖤🖤🖤🖤
Object Hunt 12+ ... One person becomes the hunter, whilst the rest of you hide! ... iPod touch: Zahtijeva iOS 11.0 ili noviji.
Već sam vidio ovakvu desktop igricu i ona je bila sjajna, ali ova je loše obrađena. Ne birate svoj objekt. Kontrole su loše, ometaju vas da lijepo postavite svoj predmet. Ne možete se kretati dok lovac traži (samo sjedite i gledate). Potrebna je internetska veza. Previše oglasa (20 sekundi za skrivanje, 10 sekundi mirno, 10 sekundi oglasa).
To je jako dobra igra, mislim da je stvarno dobra bez puno reklama
Igra nije bila dostupna na androidu, ali je radila na računalu, zato sam odustao od 2 zvjezdice, a sljedeći razlog za odustajanje od 3 zvjezdice je bio greška
ULalalall
dhs-društvene i humanističke studije 2021/16 - Univerzitet u ...
Bilo je zabavno i stvarno zabavno takooooo i igrat ću ovu igru ok hvala na igrici ćaoooooo.
To je dumm jer igraš off line, zato je dumm, bilo bi super da si na mreži
1. Igra je prekratka 2. Ako ne gledamo reklame, većina nagrada bi izgubila 3. Gotovo reklamna zamka 3. Ne možemo birati rekvizite za odabir 4. Jeste li ikada pomislili da napravite igru u kojoj je konkurentna, ljudi vole provoditi sate igrajući, dajte malo više složenosti i brinite za igru koju razvijate. Bila je to stvarno zabavna igra za... 2 minute tbh.
Potrebno je poboljšanje. 1. Ovi ljudi nisu online igrači pa je nalaz vrlo glup. Dobijam uzbuđenje, ali moglo bi biti bolje.
Razvijač : Game Cube Studio · Verzija : 1.0.3 · Kategorija : Nezahtjevne Igre · Ažuriraj : January 11, 2021 · Zahtjevi : Android 4.4+ · Sadržajna
Comics Bob 解謎 tre
Super cool igrica. Ocjenjujem te s 5 zvjezdica za ovu igru
Mislim da bi to mogla biti offline igra. Dajem samo 3⭐ jer ima dosta oglasa. Osim toga, to je stvarno lijepa igra. Moj problem je što nije offline...
Uvijek visi telefon izađite iz aplikacije i ponovo je otvorite pa je jasno, popravite ovaj problem zato sam dao 4 zvjezdice😗😗😗
Puno dodataka, ali osim toga je u redu. runde su vrlo kratke poput 13 sekundi
Pogled mi je postao azijski nakon koliko su vam oglasa dali i još jedna stvar za reći je da font daje opciju za bonus nagrade ako gledam samo za da ga odbijem da i dalje dobijem oglas s riječju f. Sjećam se vremena kada bih uključio ili isključio način rada u zrakoplovu bez reklama i sjećam se kako sam se smijao u sebi što ako te prisiljava da se igraš s wifijem iako wifi nije potreban ali sada je to sjećanje postalo stvarnost.
Ova igra je također sjajna i izazovna i hvala vam na ovom remek djelu
Zabavno je, ali ima puno dodataka
Najgora igra ikad. potpuno smeće. Previše je problema za pisanje. To je gubitak mreže. Moj prijedlog ne preuzimajte i tko je preuzeo da ga izbrišete. Oni koji daju dobru ocjenu plaćaju se da daju 5 zvjezdica.
Mislim da je ova igra stvarno zabavna i kvalitetna, ali ima mnogo reklama. Ako vam se ne sviđaju reklame nemojte instalirati ovu igru. A kod ove igre mi se ne sviđa što mi je ova igra trajala jako dugo za instalaciju. Idk kad bi svačija igra bila ovakva. Dakle, idk.ok?
Zabavna igra. Puno i puno oglasa. Ali mislim da je AI malo čudan. Kao da se sakrijem i udarit će me nekoliko puta i neću umrijeti. Ipak, netko na savršenom mjestu odmah biva ubijen. Igramo li se s drugima? Nije tako.