Post by tionlesovexan on Feb 10, 2022 11:40:39 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Modern Warplanes: PvP Warfare ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Modern Warplanes: PvP Warfare IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ מקודד מפתחות רבים ▞▞▞
▞▞▞ Modern Warplanes: PvP Warfare 2022 version ▞▞▞
אחד כאן אמר שיש מטוסים ישראליים
משחק מעולה, כמה בעיות. במשחק מוות אתה שומע כל הזמן 'טיל' גם כשלא מיקדו אותך. כמו כן, מוטב אם תדע מאיזה כיוון מגיעים הטילים כדי שתדע מתי לשחרר את האבוקות שלך. עדכון נהדר עם מערכת אזהרת הטילים חבר'ה, כל הכבוד. מה לגבי אפשרות לשנות את הנוף, כמו תא הטייס או חזית מטוס הקרב, זה יהיה מתוק כמו f@$k!
משחק מדהים וגרפיקה אדירה, אבל לצערי אני לא יכול לקנות שום דבר כדי לשדרג את המטוס או הנשק שלי עם מטבע המדינה שלי, (לא יכול לקנות ***** עקב שגיאה לא ידועה) בבקשה תקן את זה, תודה,,,
Modern Warplanes: PvP Warfare Action dowd
זה משחק טוב אבל אם היה גם מצב סימולציה אז זה הולך להיות אחד המשחקים הטובים ביותר...ובבקשה תביא כמה מצבים אחרים כמו גם מיקוד למטרות קרקע ומשימות...כדי לעשות את זה הכי טוב בבקשה עדכן שני הדברים האלה בהקדם האפשרי....בבקשה!
משחק טוב ברגע שאתה מרגיש נוח עם הפקדים
זה איה מדעים
משחקים טובים מאוד, גרפיקה נהדרת, לדעתי פשוט יצירת אמנות בעולם המשחקים,,,הלוואי,איילה,תוכל לקבל הזדמנות לנחות ולתקן את המטוס שלך,,אם הזמן יגמר אז שיהיה,,אבל צריך לשלב את התכונה הקטנה הזו, מעולה
עדכנתי את הביקורת שלי מאז שאני יכול כעת להתחבר; עם זאת, אני עדיין מרוויח מחדש פריטים שהיו בבעלות קודמת במכשיר אחר אך עדיין באותו חשבון.
יש לי בעיה באינטרנט אנחנו אוהבים לשחק בה בלי שום בעיות אבל המשחק הזה הוא משחק קרבות אוויר טוב👍👍
אני אפרט את הבעיות שמצאתי כי אני חושב שהמשחק הזה יכול להיות משחק ממש נחמד יום אחד - מעט מדי שחקנים; - צריך שינויים בבקרות, בעיקר במערכת האוטומציה, כמו, יש יותר מדי כיוון אוטומטי ודברים כאלה אבל גם יכולת התמרון של המטוס. ° ° אני מציע שליטה מדויקת יותר על המהירות, כפתור שמפעיל/כיבוי את הכיוון האוטומטי ו-PERMIT TO DO LOOPS P L E A S E זה חיוני בקרבות כלבים; - הגדרות שמע יהיו נחמדות, כמו, עם עוצמת הקול של BGM ו-SFX בנפרד; - זמן קצר יותר להרוג, לוקח לך יותר מדי זמן להרוג שחקן אחר; - וזה יהיה מאוד נחמד שיש מצלמה מגוף ראשון 😀 (אני יודע שהאחרון הזה יותר מדי לבקש אבל לשאול לא הורג את ¯\_(ツ)_/¯) מקווה שתתקן את זה בהצלחה
אני אוהב את המשחק הוא ממש מעניין. אבל אחרי שאני מעדכן את הגרסה החדשה אני לא יכול להתחבר כראוי ל-TDM או DM מקוונים מה זה לעזאזל. אבל הרשת מהירה ויציבה. עדיין זה לא פותר את הבעיה..
אני פשוט לא מבין אתכם...כל משחק הופך להיות קל יותר או מנחם יותר לאחר עדכונים...אבל עבורכם, אין לי מושג למה לעזאזל אתם הפכו את המשחק הזה לקשה כל כך! פעם זה היה משחק טוב. אבל עכשיו אני לא יכול לקבל הרבה תגמול כמו שפעם קיבלתי אחרי שהרסתי מטוסים אחרים. רוב ההרג שלי לא נספרים. החוף למטוסים גבוה בהרבה ממה שאי פעם דמיינתי. הלוואי שלא עדכנתי את המשחק. יש לי רק 3* בשבילך. מקווה שתעשו את המשחק קצת יותר נוח
יופי של משחק
עדכון אחרון לא יכול לשחק את לוי לבד. למה?
הגרפיקה טובה, הדבר הרע היחיד הוא שאתה לא צריך ללחוץ על אף כפתור כדי לצלם!
המשחק הזה הוא באמת מדהים אבל הוא באמת צריך מצב קמפיין. פשוט הוסף משימות כמו השמדת בסיס צבאי, השמדת צי של ספינות מלחמה וכו'. אני חושב שאתה צריך להוסיף מצב מרובה שחקנים שבו שחקנים יכולים לשתף פעולה במשימות, לטוס כמו טייסת. אבל בסך הכל, זה משחק טוב מאוד שאני ממליץ לכולם😊
הטוב: *משחק נחמד *עיצובי סילון נחמדים *כמו איך אני יכול לשחק באינטרנט ברחבי העולם. הרע: *שפר את הגרפיקה רק עוד קצת. *בחירת האזור טובה אבל... אתם יכולים לעשות יותר טוב מ-(2) בחירת אזורים. *זמן טחינת הכסף יכול גם להיות טוב יותר. *הפרס היומי יכול להיות יותר טוב ממה שהוא. * רקע עיר שבור יהיה נחמד. עובדה מרגשת: עבורכם/ים להמציא את האפליקציה הזו זה מדהים ותודה לכם שהקדשתם מזמנכם להכין את המשחק הזה....
זה משחק טוב עם המון פוטנציאל. הבעיות שלי עם המשחק הזה הן כדלקמן: ברירת המחדל של ציר ה-Y למעשה הפוך ומובילה לבקרות טיסה שגויות. מאפייני הטיסה אינם מציאותיים. אנא שקול להוסיף אפשרות לשליטה בהטיה. קשה למצוא את ההגדרות ויש לגשת אליהם דרך הצ'אט. לא ידידותי למשתמש. תמשיך בעבודה הטובה אבל בבקשה תקן את הבעיות האלה.
חסר טעם אפילו לשחק. האקרים, התלקחויות ממש לא עושות כלום, התחמקות ממש לא עושה כלום, בבקשה פשוט הסר מחנות המשחקים זה נורא
המשחק הזה נראה טוב אבל אז, כשאתה ממש משתתף בקרב יש שחקנים אחרים שהם הרבה יותר מדורגים ממך. ובנוסף בכל פעם שאתה נפגע עם טיל ואתה נמוך אתה כנראה הולך להיות ממוקד פלוס בכל פעם שאני משחק אני נמוך ואיכשהו למרות שיש טיל במרחק 400-500 מטר אני איכשהו מת? המשחק הזה לא שווה את הזמן שלך.
אומר שהוא מיושן וצריך לעדכן...זה אפילו לא בעדכונים הממתינים שלי בגוגל פליי. פתח את גוגל פליי כדי לעדכן וזה רק אומר "פתוח". לא מצליח לפתוח את המשחק. חשבתי שכל הבאגים תוקנו? **אחרי התקנה מחדש זה עובד** יום לאחר ההתקנה, זה כאילו השרת שלהם מושבת. אומר שאין חיבור לאינטרנט Nd נטען רק 10%. עם cox gigablast ו-WORKING INTERNET ו-5G, זה עדיין אומר את אותו הדבר. יותר מדי תקלות קורות.
המשחק לא טוב משחק טוב יותר
משחק נהדר...גרפיקה מדהימה... אבל כמה רובים ומארסנלים הם הרסניים מדי ויקרים מדי...ויש חוסר התאמה בכל משחק שבו שחקנים בדרג נמוך נלחמים עם שחקנים בדרג גבוה. זה לא הוגן... מקווה שתתקן את זה... בכל מקרה, המשחק פנטסטי!!! המשך עם העבודה הטובה...
באמת חשבתי שאחרי העדכון המשחק הזה יהיה טוב יותר. נראה שזה אותו דבר. מפרסמים בכל סוף המשחק ותמיד מציגים מודעה לקנות את זה ואת זה כדי לקבל את זה, זה כמו שכבר אמרתי לא לפני דקה וזה יחזור שוב. ניגנתי מוזיקה ומודעה צצה! כמה מגניב נכון? כמו שאחרים אמרו זה משחק "שלם כדי לנצח". כמו כן יש לו בעיית שליטה. אל תתקין אין שום שינוי בזה. הייתי מדרג 5 אם זה היה מגניב יותר מבעבר אבל נראה כמו מפות ואירועים שזה עתה נוספו.
יפה
פששששששש
שיחקתי את המשחק משנה שעברה והוא נתקל בבעיות רשת אחרי שכל הנתונים פועלים וגם הרשת טובה אבל המשחק מראה שלא התחברתי לאינטרנט. אנא תקן את הבעיה הזו בהקדם האפשרי אם לא אני צריך להסיר את ההתקנה של המשחק הזה..
War Machines: Tank Army Game Akčné wzz
מאפן
משחק נהדר מבחינת בקרות טיסה וגרפיקה, אבל לעזאזל בסופו של דבר מאבד את החיבור ומשהו קורה שבו אני לא יכול לטעון את המשחק פתאום ואני צריך להסיר אותו ולהוריד אותו שוב. זה עולה לי בהופעות בגדול. אתם מתכוונים לגמול לי על זה? לא. אז בבקשה תקן את זה. כמו כן אתה צריך עוד משימות כמו אולי מצב סיפור כלשהו. דבר אחד הוא לא בלתי אפשרי לנצח. ותשים איזושהי מגבלה על מי אתה נלחם ברמות נמוכות יותר. ידידותי לרמה בבקשה
משחק מדהים
לאחר קריאת כמה מהביקורות, לבודקי הבטא ולבודקי הביטא יש את אותם חילוקי דעות שיש לי, אני יודע שתעבדו על ההיבט הוויזואלי והבקרות התקולות ופשוט תשפר את הכל. אני לא מתכוון להניח את זה מהיד. אני הולך לתת לזה הזדמנות ולהעלות את רמת המיומנות שלי ולראות לאן זה לוקח אותי בדיוק כמו שאני עושה את כל המשחקים האחרים שלי אני חושב שאני אוהב משחקים שזזים במהירות אני אעדכן אותך ואתה כמו תמיד תעדכן אותנו עבודת צוות Rodger / out
זה משחק טוב, אבל די לא הוגן. לשלם כדי להיות שחקן טוב זה חתיכת עוגה וכפי שיכולתי לשים לב אם אתה מוציא כסף, רק אתה תוכל לנצח... כישורים טובים זה לא העיקר... אפס כוכבים אם יכולתי. זה ממש קל להיות שחקן טוב אם אתה משלם על זה... תוציא כסף או אז אתה תהיה מפסיד!!!!!
אאאאש
ניסיתי את זה במשך כמה משימות אבל זה כל מה שיכולתי לקחת מכיוון שלא הצלחתי למצוא שום הגדרות. לא הצלחתי לכבות את המוזיקה או אפקטי הקול והכי מעצבן לא הצלחתי להפוך את בקרת הטיסה. סליחה שהדחיפה למעלה כדי לעלות היא נגד אינטואיטיבית והייתה יותר ממה שיכולתי לסבול.
אני חושב שהמשחק מתוכנן היטב אבל בהחלט ירוויח מהאצת הנוף כאשר הוא בעוצמה מלאה וגם כישלון מסיבי הוא העובדה שכאשר אני בקרב צוות או קרב בודד יש לו המון שגיאות חיבור ומוציא אותך החוצה המשחק, IV היה ברצף הרג רציני ופתאום מחזירים אותי לתלייה וצריך להתחיל מחדש, המשחק הזה יכול להיות פשוט מדהים אבל יש לו בשלב זה משבצת של כשלים בכל מה שקשור למשחק. ועקביות, בבקשה תקן את בעיות החיבור ואת מהירות הגרפיקה תוך כדי מהירות מלאה, כי לפעמים זה מרגיש כאילו אני הולך אל היעד הבא ולא מהירות מאך
גרפיקה 👌👌👌, סגנון שיגור נשק כבד (טילים) הוא פנטסטי, וגם ירי של אקדח טוב....
גרפיקה, מעולה. תנועות, נהדר. משימות, פנטסטי. מבחר מטוסים מדהים. שווה לראות את הפרסומות. אני פשוט אוהב את המשחק.