Post by tionlesovexan on Feb 10, 2022 11:37:30 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Catapult 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Catapult 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ هک کلیدهای زیادی ▞▞▞
▞▞▞ The Catapult 2 2022 version ▞▞▞
گوشیم را عوض کردم و تمام پیشرفتم را از دست دادم. چند باگ...
خوبه بد نیست فقط خودم نمیدونم چرا تنظیم کننده خود به قطع شد
این بازی یک بازی خوب بود، اکنون بسیار عالی است زیرا شما بچه ها ارتقاء را انجام دادید. من برای مدت طولانی این بازی را انجام خواهم داد.
خوبه ولی مرحله ۸ خیلی سخته
آقا این چرا یهو از کارافتاد؟؟؟
من از این بازی متنفرم لعنت به سازندش با این بازی آشغالی
من تا حالا ۴هار بار دان کردم نمیاد ولی بازیه قشنگیه
باشه👌
خیلی سرگرم کننده س.خوبه
من به این بازی 3 ستاره می دهم چون وقتی این بازی را در موبایل نصب می کنم و با بازی های گوگل پلی وصل می کنم خوب کار می کند اما وقتی آن را در بلواستکس نصب می کنم و با بازی های گوگل پلی وصل می کنم از پیشرفت قبلی من ادامه نمی یابد.
معتلی
بازی خوبی برای مدتی کوتاه. زود تکراری میشه و سپس با "کم انرژی" مواجه شدم و متوجه شدم که کارهای بهتری برای انجام دادن دارم. حذف نصب شد.
عالییییییییییییییی فقط اون مرحله های ویژه رو ستاره ای یارو میگم برشون گردونین به حالت سکه دهی لطفا
این بازی خنده دار بیش از هر بازی دیگری به جز "Pinball Guy خانواده" توجه من را به خود جلب کرده است. به روز رسانی 2/13/20: من گیر کردم! من در واقع پول خودم را برای خرید در بازی خرج کردم! من در سطح 84 هستم و تا زمانی که تلفنم خاموش شود بازی می کنم! به روز رسانی: ابتدا 270 سطح را تمام کردم و سپس آن را حذف نصب کردم. نصب جدید بسیار بهتر از نسخه قبلی است! به روز رسانی دیگر: من گوشی خود را گم کردم، Catapult 2 را روی این تلفن (جدید) نصب کردم و اکنون تنها چیزی که دریافت می کنم دانلود روزهای جدید است. اکنون برنامهنویس را بالا میبریم.
The Catapult 2 Acțiune ieam
این بازی تا حدودی خوب است اما اگر شانس بیشتری برای کسب درآمد سریع وجود داشته باشد،،،، در کل بازی راضی کننده است
من این بازی را دوست دارم . ممنون BYV 👍👍.
شاید برای چند روز سرگرم کننده بود اما خسته کننده می شود. در هر سطح چیز جدیدی نیست. فقط یک مشکل سخت تر حذف نصب کنید تا زمانی که بهبودی را ببینم. به علاوه سلاح های بیشتر و شاید یک حالت چند نفره آنلاین یا چیزی دیگر اضافه کنید
هر کاری وارد بازی نشد لعنت به سازنده خوب برای چی درست کردیش
این بازی سرگرم کننده است و به من آموخت که چگونه بهتر هدف گیری کنم
تبلیغات خیلی زیاد! بعد از هر بازی دیگر مجبور می شوید یک تبلیغ 30 ثانیه ای تماشا کنید... خیلی زیاد می شود و من به جای اینکه نیمی از وقتم را برای تماشای تبلیغات تلف کنم، آن را حذف نصب می کنم.
ماه ها از بروز رسانی جدیدی می گذرد. این بازی به تازگی در گوشی من نصب شده و فضا را اشغال می کند. هر روز برای به روز رسانی چک می کنم اما وجود ندارد.
بعد میگن چرا فحش میدی اخه دیوثا بعد لود چرا میاد بیرون توف تو سوراخ کس آبجی کوچیکت حروم زاده بیشرف
1 اینبازی خوب نیست 2ش خوبه
بازی بسیار سرگرم کننده است که دارای گرافیک عالی و موسیقی متن خوب است. گرفتن سکه کمی سخت است تا بتوانید قلعه و منجنیق خود را بدون خرج کردن پول واقعی ارتقا دهید، اما من اهمیتی نمیدهم که من از انجام این بازی لذت زیادی میبرم. کار عالی BYV من مشتاقانه منتظر کارهای بیشتری هستم.
تا آخرین آپدیت خوب بود اکنون حالت آفلاین دیگر در دسترس نیست. این یکی از دلایل اصلی بازی من بود. اینستا حذف نصب کنید.
ننیزه اندازبزارید
با آرزو سلام. من العان این بازی رو دان کردم وای حیف اون نتم که به اون دادم. اصلا دان نکونید بازنمیشه.
The Catapult 2 ஆக்ஷன் gzbv
این یک بازی سرگرم کننده است، با این حال روزهای من مرتباً ریست می شوند، من به خوبی از 120 روز گذشته ام اما هر بار که نزدیک به 90 روز می شوم، به روز اول بازنشانی می شود. بنابراین من نمی توانم به منجنیق، سپر یا هر چیز دیگری ارتقا دهم. این بسیار ناامید کننده است. بنابراین من از 5 ستاره به 3 ستاره تغییر کردم.
افتظاح
بازی را دوست دارید، با پیشرفت در سطوح، با قویتر شدن دشمنان، دشواری آن افزایش مییابد، اما میتوانید با افزایش قدرت قلعه، سلاحهای خود و غیره با این کار مقابله کنید. زمانی که با یک رئیس مواجه میشوید، معمولاً چند تلاش طول میکشد تا سلاح های مناسب در جای خود برای شکست دادن آن. با این حال، من در زمستان با مشکلی در سطح 210 مواجه شده ام. به نظر می رسد هیچ راهی برای از بین بردن این رئیس وجود ندارد. من قویترین قلعه ممکن را دارم و قویترین توپ را دارم، اما هیچ کاری انجام نمیدهم، حتی قبل از اینکه من را بیرون بکشد، چیزی را ضعیف میکند.آیا من چیزی را از دست داده ام؟ من از یک چالش خوب لذت می برم، اما سطح 210 کمی ناهماهنگ به نظر می رسد.
من حداقل 3 بار در روز این بازی را انجام می دهم، به نظر می رسد که تغییرات زیادی بین سطح .ex- level 240 وجود دارد. به طور جدی احساس می کنید که نمی توانید از سطح عبور کنید و در نهایت پس از 2 ماه در همان سطح. اکنون به حذف نصب میرویم.
تبلیغات بیش از حد
عالییییییییییییییییییییی بود
خیلی عالی
The Catapult 2 Acțiune ndz
با سکه هایم چیزهای زیادی مانند صاعقه و سقوط سنگ از آسمان خریده ام، اما ظاهراً در هیچ یک از سطوح (روزها) نمی توان از آنها استفاده کرد، فقط تایمر و بازسازی کننده قلعه را می توان در حین بازی مشاهده کرد. پس داشتن اینها چه فایده ای دارد؟
The Catapult 2 Akčné soqz
Anger of stick 5 : zombie Akció skoy
خیلی از این سطح تانک ناامید شدم. ای کاش روی گسترش سطوح قلعه تمرکز می کردید